Gospelgroep In His Name uit Drachten is op zoek naar JOU!
Ben jij iemand die op gospel gebied graag muzikaal wordt uitgedaagd of zing jij graag onder leiding van een professionele dirigent, aarzel dan niet langer en meld je aan!

Wij zijn een enthousiaste gospelgroep met een passie voor muziek. Onder begeleiding van de In His Name band en onze gedreven dirigent brengen wij up-tempo gospels, opwekkingsliederen en rustige ballads ten gehore. Dit doen wij d.m.v. medewerking te verlenen aan kerkdiensten en volledige themadiensten in kerken te verzorgen. Op deze manier willen wij getuigen van Gods liefde. Wij verzorgen op deze manier zo’n 15 a 16 optredens per jaar.

In His Name is DRINGEND op zoek naar BASSEN, TENOREN en ALTEN.
Maar ligt jouw kracht juist bij geluid en licht techniek, ook dan ben je van harte welkom om het geheel er op zijn best uit te laten zien en te laten klinken, want zo zoeken wij tevens mensen die willen assisteren bij het opbouwen van licht en geluid en bij het bedienen van de beamer tijdens onze themadiensten.

Dit is het moment om in te stappen want dan kun je meteen onze nieuwe themadienst mee instuderen!

Meld je aan via onze website: www.inhisname.nl of mail naar info@inhisname.nl en maak een afspraak om eens langs te komen op een repetitie avond; Woensdags van 19.30 tot 22.00 uur in PCBO
Het Anker, Frisia 150 in Drachten.