Wij zijn Gospelgroep In His Name

Onze Missie

Wij willen als gospelgroep graag anderen aansteken met Gods liefde. Door zingend en musicerend gehoor te geven aan de opdracht om de Boodschap door te geven aan jong en oud. Wij willen dit in de praktijk brengen met plezier en enthousiasme.

De groep

De groep bestaat uit ca. 25 leden. Met een goede balans tussen plezier en de serieuze toon wordt wekelijks gerepeteerd. Goed zingen gaat niet vanzelf. Daarom wordt er aandacht besteed aan de techniek van het zingen: ademsteun, houding en luisteren naar elkaar. Kortom; stevig repeteren, gecoacht door onze professionele dirigent Joeke Hoekstra. En als het even kan ook nog met ondersteuning van onze eigen band, bestaande uit piano, drums, gitaar en basgitaar. Thuis oefenen we met MP3 bestanden zodat onze repetitieavond een avond vol muziek en zingen is.

 

 

Onder leiding van Dirigent:

Joeke Hoekstra

Dirigent, Slagwerker, Docent. Sinds oktober 2013 muzikaal leider bij In His Name. De groep zit in een heel mooie ontwikkeling en het wordt alsmaar beter en mooier!

Onvergetelijk

Het eerste ‘grote’ concert met deze groep. Het benefiet concert voor KWF-kankerbestrijding in oktober 2014. Ruim 700 mensen in de zaal met televisieregistratie. Fantastisch!

Doet verder

Als klassiek slagwerker actief bij veel symfonieorkesten in heel Nederland en ook af en toe te zien bij het Metropole Orkest. Verder verbonden aan het Prins Claus Conservatorium als hoofdvakdocent klassiek slagwerk.

Musicals

Dirigeerde vanaf 2010 bij Joop van den Ende Theaterproducties. Musicals als: Mary Poppins, Miss Saigon, The Little Mermaid en Jersey Boys, Beauty and the Beast. Momenteel dirigeert hij The Lion King.

Is verder

Echtgenoot en vader van drie geweldige kinderen.

Joeke Hoekstra

DIRIGENT

 

Band

Jelle Visser

BASSIST

 

Marten Sjoerd van Harten

GITARIST

 

Wilfried Dijkstra

TOETSENIST

 

Remco Pol

DRUMMER

 

Techniek

Martin Zantingh

TECHNIEK

 

Wij zoeken jou

Gospelgroep In His Name uit Drachten is op zoek naar JOU!
Ben jij iemand die op gospel gebied graag muzikaal wordt uitgedaagd of zing jij graag onder leiding van een professionele dirigent, aarzel dan niet langer en meld je aan!

Wij zijn een enthousiaste gospelgroep met een passie voor muziek. Onder begeleiding van de In His Name band en onze gedreven dirigent brengen wij up-tempo gospels, opwekkingsliederen en rustige ballads ten gehore. Dit doen wij d.m.v. medewerking te verlenen aan kerkdiensten en volledige themadiensten in kerken te verzorgen. Op deze manier willen wij getuigen van Gods liefde. Wij verzorgen op deze manier zo’n 15 a 16 optredens per jaar.

In His Name is DRINGEND op zoek naar BASSEN, TENOREN en ALTEN.
Maar ligt jouw kracht juist bij geluid en licht techniek, ook dan ben je van harte welkom om het geheel er op zijn best uit te laten zien en te laten klinken, want zo zoeken wij tevens mensen die willen assisteren bij het opbouwen van licht en geluid en bij het bedienen van de beamer tijdens onze themadiensten.

Dit is het moment om in te stappen want dan kun je meteen onze nieuwe themadienst mee instuderen!

Meld je aan via onze website: www.inhisname.nl of mail naar info@inhisname.nl en maak een afspraak om eens langs te komen op een repetitie avond; Woensdags van 19.30 tot 22.00 uur in PCBO
Het Anker, Frisia 150 in Drachten.

Naar wie zijn we op zoek:
 Bassen, Tenoren, Alten
 Hulp bij Licht en Techniek
 Beamist